Hemtjänst

Abello hemtjänst är ett alternativ när du inte längre löser vardagen lika enkelt längre, men gärna vill bo kvar hemma. Helt enkelt ett stöd för att underlätta din vardag, så du kan njuta av resten av dagen.

Vi utgår från ditt individuella behov, det är du som vet bäst när och hur hjälpen ska vara. För att hålla hög kvalitet i bemötande och omsorg har du ett fåtal medarbetare som återkommande utför tjänsterna. Abello arbetar långsiktigt med att bibehålla kontinuitet i relationen mellan kunder och medarbetare.

För att få hemtjänst måste du kontakta en biståndshandläggare i din kommun för att göra en ansökan om bistånd. Biståndshandläggaren beslutar om vilken typ av hjälp du kan få, och hur ofta den hjälpen ska levereras. När du väljer Abello hemtjänst är det vår personal som kommer till dig. Vi arbetar årets alla dagar.

Skulle du inte få ett positivt svar på din ansökan från kommunen kan vi givetvis hjälpa dig ändå, men då kommer du att faktureras från oss istället för kommunen och kostnaden blir då inte inkomstprövad. Hör gärna av dig till oss så ska vi göra vårt bästa för att förklara vilka möjligheter som finns.

Säkerhet. Vår personal bär ID-kort så du vet vem du släpper in.

Demensvård. Hos Abello arbetar ett antal Silviasystrar som är specialutbildade kring demens och demensvård.

Priset på beviljad hemtjänst från kommunen är inkomstbeprövat och räkningen kommer från din kommun, det är samma kostnad för dig oavsett vilken aktör du väljer.

Landskrona och Lunds kommun, här är Abello godkända som utförare!

Hemtjänst i Lund

Läs mer

Hemtjänst i Landskrona

Läs mer