Jobba hos oss

Vill du vara med och bygga upp vår verksamhet?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetet, personlig lämplighet och bra samarbetsförmåga. Du behärskar svenska språket i tal och skrift, har kanske ett eller flera andra språk. Du ska ha fokus på individen, se deras behov och vara flexibel inom deras beslut. Är du engagerad och tycker ditt arbete med andra människor ger dig ett värde? Då är du välkommen med din ansökan till oss!

Om oss
Abello hemtjänst – vi är en pålitlig hemtjänst som ger stöd enligt biståndsbeslut från kommunen. Utöver hemtjänst levererar vi hemsjukvård och hushållsnära tjänster. Vi samarbetar i team – vi utvecklas tillsammans och arbetar mot gemensamma mål. Din delaktighet och ditt engagemang tas tillvara hos oss. Mångfald är en styrka som genomsyrar bemötande, mat/måltider, socialt sammanhang och språk. Hos oss får du kompetensutveckling och kan bidra med dina kunskaper. Abello arbetar för kontinuerlig kunskapsutveckling och regelbunden handledning för alla medarbetare. Verksamheten bedrivs nära kunden vilket ger stor möjlighet att påverka, så det blir trygg och säker vård utifrån deras behov.

Om dig.
Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, tycker om utmaningar och brinner för att arbeta med människor i behov av stöd. I hemtjänsten jobbar vi hemma hos våra kunder, det är din arbetsplats men först och främst deras hem, där du visar respekt. Du följer individuell genomförandeplan, kan arbeta självständigt men även vara en i gruppen. Såklart är du serviceinriktad och ansvarsfull.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi nya medarbetare till både gruppen i Staffanstorp, så väl som i Lund. Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska inom Abello hemtjänst innebär för dig att:

• ha ett professionellt förhållningssätt, det betyder att du alltid har god kvalitet i vård och bemötande.

• vara flexibel och utvecklingsinriktad.

• ta eget ansvar och ha förmåga att samarbeta.

• du är den viktigaste länken. Vi arbetar utifrån ett kontaktmannaskap där du som arbetar med våra kunder ska göra det enkelt att ha kontakt med oss, såväl för kunden som anhöriga och andra runt kunden.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat personlig omvårdnad, hygien, städning, tvätt, inköp, hjälp med måltider, förflyttningar, medicindelegering och upprätta genomförandeplaner.

Din profil
• Gymnasial utbildning: undersköterska
• Körkort B, men det är också bra om du kan cykla.
• Meriterande
Demensutbildning, rehabilitering eller vård i livets slut.

Lön
Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning.

Övrigt
Du får friskvårdsbidrag.

Ansökan med CV och personligt brev skickar du till både
annika.berg@abello.se och
pontus.bogren@abello.se