Abello Hemtjänst har blivit godkända utförare av Hemtjänst och Hemsjukvård i Lunds Kommun!

Vi är väldigt glada för att tillkännage att Abello nu blivit en godkänd aktör för hemsjukvård samt hemtjänst i Lunds Kommun. Förberedelser pågår för fullt och vi kommer starta upp den 3e september. Redan nu erbjuder vi servicetjänster i Lunds kommun såklart! Ring oss (Carina) för mer information.

All personal hos Abello har genomgått webb-utbildning i demens!

Imorse uppmärksammades i media en stor brist vad gäller kunskaper inom demenssjukdomar av vårdpersonal inom hemtjänst över hela landet. Vi vill passa på att trycka på att vi inom Abello hemtjänst har webb-utbildningar för all ny personal, samt att all anställd personal redan idag har genomgått denna utbildning.

Länk till nyheten i Sveriges Radio:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6922284

Abello Hemtjänst uppmärksammas i Lokaltidningen!

2018-03-31

När Lokaltidningen fick reda på att det fanns ett nytt alternativ för omsorgstjänster i Staffanstorps Kommun ville de gärna skriva om det i Lokaltidningen. Vi hoppas på ett stort intresse från alla i kommunen och är glada för att en del kunder redan börjat höra av sig!

Hela tidningen går att läsa genom att klicka här.

Abello Hemtjänst är nu godkända som aktör i Staffanstorp Kommun

2018-03-01

Vi är mycket glada över att tillkännage att Abello Hemtjänst nu är en godkänd aktör för Hemtjänst i Staffanstorp Kommun. Biståndshandläggare i kommunen kan därför nu erbjuda er möjligheten att välja Abello vid både behov av service i hemmet, men också hemtjänst.

Givetvis kan vi hjälpa er även utan bistånd från kommunen. Kontakta oss så berättar vi mer!