Abello är utvald aktör i Lunds kommun

Hemtjänst som utgår från dina behov

Abello hemtjänst är ett alternativ när du inte längre löser vardagen lika enkelt längre, men gärna vill bo kvar hemma. Helt enkelt ett stöd för att underlätta din vardag, så du kan njuta av resten av dagen. Det kostar dig som kund lika mycket om du väljer kommunens hemtjänst, eller Abello Hemtjänst.

Vill du prata med oss om hemtjänst och hur du ansöker?

Fyll i vårt intresseformulär så kontaktar vi dig

Vi utgår från ditt individuella behov, det är du som vet bäst när och hur hjälpen ska vara. För att hålla hög kvalitet i bemötande och omsorg har du ett fåtal medarbetare som återkommande utför tjänsterna.

Du kan också kontakta Zemka direkt!

PS. En fråga vi ofta får är om hemtjänst från en privat aktör kostar mer, men det gör den alltså inte. Den har samma avgift som hemtjänst från kommunen.

Zemka Zejnic, Enhetschef Lund
Epost: zemka.zejnic@abello.se
Telefon: 0735 – 59 19 66 (8-15)

 

För att få hemtjänst måste du kontakta en biståndshandläggare i din kommun för att göra en ansökan om bistånd. Biståndshandläggaren beslutar om vilken typ av hjälp du kan få, och hur ofta den hjälpen ska levereras. När du väljer Abello hemtjänst är det vår personal som kommer till dig. Lunds kommun har satt upp de tider som de, genom oss erbjuder hemtjänst, vilket är 07:00-22:30, alla dagar.

Kort om Abello

  • Demensvård.  Hos Abello arbetar ett antal Silviasystrar som är specialutbildade kring demens och demensvård.
  • Säkerhet. Vår personal bär ID-kort så du vet vem du släpper in
  • Priset på beviljad hemtjänst från kommunen är inkomstbeprövat och räkningen kommer från din kommun. Det är samma kostnad för dig oavsett vilken aktör du väljer.
  • Lunds kommun, här är Abello godkända som utförare!

Länk till ansökan om hemtjänst i Lund: Hemvård, Hemtjänst i Lunds kommun

Saknar du hjälp för någon tjänst som kommunen inte kan hjälpa till med, får du gärna höra av dig så kanske vi kan hjälpa dig ändå. Det blir då antagligen en tilläggstjänst och du kommer att faktureras direkt från oss istället för kommunen och kostnaden blir då inte inkomstprövad. Hör gärna av dig till oss så ska vi göra vårt bästa för att förklara vilka möjligheter som finns.

Abello arbetar långsiktigt med att bibehålla kontinuitet i relationen mellan kunder och medarbetare.

Abello hemtjänst är godkända som utövare för tjänster inom kundval i Lunds kommun.